lördag 11 september 2010

Sjukhus istället för myskväll

Hade som sagt tidigare sett fram emot myskväll med familjen igår kväll men så blev det inte.
Vid 4-tiden igår eftermiddag låg jag och rös(nästan hela tiden) under täcket och sen började jag smått frysa,tog tempen som då visade 37,8(feber för mig då jag ligger på 36,5-36,8) Klev upp ur sängen och då började jag skaka något fruktansvärt i hela kroppen, det gjorde ont av skakningarna i benen och höfterna. Jag kunde inte hålla i ett glas ens.
Min man ringde till transplantations avd. och de bad oss vänta 2 timmar, men skulle febrn stiga skulle vi ringa.
Jag fortsatte skaka som f-n och min man packade väskan ifall vi skulle åka in. Det var ett bra att han gjorde det för 20 minuter senare hade tempen gått upp till 39,5. Min man ringde igen och och det blev dax för oss att åka in.
Som tur var skulle vi äta middag med svärföräldranade ( de hade kommit) så de fick ta barnen när vi åkte in.

Fick ett rum på avdelningen på en gång. Man tog lite prover, öppnade galldrenaget och gav mig dropp. Jag var helt slut i hela kroppen orkade knappt hålla ögonen öppna.
Fick vänta rätt länge på provsvaren. Det var läkaren som talade om vad dem misstänkte. Det var ingen avstötning eller risk just nu för det eftersom leverproverna såg bra ut. Sänkan hade gått upp så de tror att jag åkt på en infektion, man började att behandla med antibiotika. Skönt att det inte var avstötning.
Just nu är jag feberfri och mår lite bättre, vi får se hur länge jag får vara kvar denna gången.

4 kommentarer:

  1. Usch då! :-( Hoppas du får komma hem snart!

    SvaraRadera
  2. Inte roligt. Men det är ju bra att dom tar emot dig fort och enkelt. Hoppas antibiotikan slår tillbaka effektivt. Jag tänker på dig! Du får komma ihåg att du har familj och många runt om som hoppas på det bästa! Du är inte ensam. Kanske det kan hjälpa lite grand att veta att många ändå sänder goda tankar för att du ska bli helt frisk.

    SvaraRadera
  3. Skönt att det inte var någon avstötning! Hoppas du blir pigg och kry snart, många kramar Helena

    SvaraRadera
  4. Krya på dig!!
    /Anders

    SvaraRadera