söndag 26 september 2010

Hemma

Har nu varit hemma några dagar och det är så skönt att vara hemma igen. Vara med familjen, göra saker med barnen, äta tillsammans det är underbart.
Har varit ute och handlat lite under helgen oxå, det var ett tag sedan man var i affärer. Men vi har passat på när det inte är så mycket folk eftersom man är så infektionskänslig. Men sen när man kommer hem är man helt slut så det är bara till att vila då.

Har som jag nämnt tidigare hemsjukvård nu 1 gång om dagen och det funkar bara bra. Det kommer en sjuksköterska strax efter 9 på morgonen och ger mig anitibiotika intravinöst och sedan är det klart. Det är rätt skönt att det bara blev en gång om dagen för då har man reseten av dagen/kvällen fri.

oj , nu fick vi besök. Får fortsätta skriva sedan.

1 kommentar:

  1. Underbart att du är hemma på riktigt nu. Tänk svensk sjukvård är ju trots allt fantastiskt bra! Hoppas tröttheten avtar nu och att du slipper smärtor och feber! Om du orkar ska du gå ut och känna doften av skogen och jorden. Det är ju så mycket svamp nu i skogen och det är verkligen njutbart att bara gå en lugn promenad, tycker jag. Då kan man känna att man lever!

    SvaraRadera