fredag 6 augusti 2010

Fredag

Skönt att det äntligen är fredag kväll så man får vara ledig. Men det är en sak som är lite tråkigt och det är att man alltid är så slut på fredagarna efter jobbet. Det slår aldrig fel. Kan ju vara så att det är just på fredagarna som man slappnar av helt efter jobbet och då kommer det över än och man vill bara gå och lägga sig. Orkar inte göra speciellt mycket idag så då får det bli så. Idag är nog trött bara förnamnet.
Jag pratade med koordinatorn idag om mina tänder och så länge jag inte har ont eller en inflamation så är det ingen fara. Det är tandrötterna som man ska vara rädd om. Det blir tydligen inge bra om man har infektion i dem och får alla medecinerna som man får efter en transplanation.

Sitter och gäspar hela tiden, usch. Och klockan är ju inte så mycket.

1 kommentar:

  1. Det var intressant om tänderna. Jag har en systerson som är färdig tandläkare nu och han gjorde ett projekt under sin studietid om hur inflammationer i tänderna kan påverka den övriga hälsan. Det är tydligen väldigt underskattat och det visar sig att en rejäl bakteriehärd i en skadad tand kan ge riktigt allvarliga sjukdomar. Men det är väldigt sällan vi hör om det. Fast nu var det förstås viktigt att dina tänder inte var inflammerade utan hade en liten spricka. Och det är nog inte ovanligt.
    Hoppas du ändå kan njuta av helgen!

    SvaraRadera