torsdag 11 augusti 2011

Fortfarande dålig.

Är inte alls i form idag. Har bara legat framför tv:n och mått dåligt. Febern går lite upp och ner. Jag är ju låg tempererad, ligger från 35,5 till 36,5 och nu pendlar jag mellan 37,5 till 38. Får ont i kroppen speciellt benen och höfterna.

Det gick bra igår på ettårskontrollen inte allt för jobbigt, et var rätt skönt att vara sängliggande i 4 timmar. Man tog massa prover på morgonen som vanligt. Doktorn som jobbade på mottag igen hade frågat sköterskan flera gånger hur det bar med mig samt att han sagt till henne att sänkan var lite hög. Jag tänkte att den kanske ligger på 20-25. Läkaren ville träffa mig inna jag åkte hem. Det visade sig att sänkan låg på 90 och levervärderna hade gått upp oxå. Jag fick åka hem med antibiotika kur samt att jag ska lämna nya prover på fredag och att blir jag sämre måste jag åka in.
Så nu hoppas jag att provern går ått rätt håll imorgon.

Känns som jag skriver bara om dåliga saker just nu men det får nii stå ut med.

Har föresten underbara svärföräldrar som har tagit hand om barnen nu i 2 dygn p.g.a att jag inte mår så bra.

Kram på er.
T

2 kommentarer:

  1. Skickar lite energi till dig krya på dig <3

    SvaraRadera
  2. Inte en till som är dålig, tyckte det räckte att jag är inskriven pga diffusa levervärden, dock går de åt rätt håll nu men det är mycket undersökningar, både ul och ct och andra frågetecken? Känner sååå med dig och hoppas att du kryar på dig. Jag är dock feberfri. Om du vill kan du läsa om mitt senaste trassel i min blogg: www.kicki-lever.blogspot.com

    Kramar till dig

    SvaraRadera