onsdag 13 oktober 2010

Läk. besök imorgon

Imorgon får jag reda på hur man ska göra med min antibiotika, hoppas att man avslutar kuren denna gång. Vill börja kunna ta promenader och få tillbaka orken. Just nu är det lite svårt att ta promenader då man måste ha en toalett i närheten hela tiden. Så fruktansvärt jobbigt med denna kassa mage.
Är sjukskriven till 19/11 och vill gärna kunna börja jobba lite då igen. Som jag skrivit tidigare så vill jag göra saker men jag orken finns inte, blir helt slut på en gång.
Har haft lite små smärtor i högra sidan de senaste dagarna, vet ej om det kan vara musklerna eller något annat, får kolla med läkaren imorgon.

Fick idag kallelse till 3 månaderskontrollen som kommer ske 18/11.
Det jag ska göra då är:

Provtagning
Samtal med koordinatorn
Ultraljudsundersökning
Bentärhetsmätning
Leverscintigrafi
Läkarsamtal

Fick min prograf dos sänkt idag till 2+1. Skönt att tabletterna minskar. Så slipper jag antibiotikan så tar jag bara 11,5 tabletter om dagen.

2 kommentarer:

 1. Måste fråga, vad är Leverscintigrafi?

  Va jobbar du med? Inget tugnt antar jag eftersom du redan tänker på att börja jobba. Det känns som att det kommer att ta ett bra tag innan jag klarar av det.

  Lycka till.
  Kram Jessie

  SvaraRadera
 2. Hej hej! Jag var jätteorolig över 3-månaderskontrollen, men det va inget att oroa sig över alls=) Ingen smärta, snabba kontroller. Det som gjorde ondast va väl ultraljudet=) Och att jag nästan svimmade när dom tog blod, men det gör jag ju varje vecka=) Det här med jobb är svårt, man är trött men vill. Jag är inte sjukskriven längre och hade nog jobbat om inte jag va mammaledig. Man vill tillbax=) 11Piller!!! Jag äter 17! Får man fråga vad och hur mkt du äter? Funderar om jag äter nåt onödigt.....

  Jessie - Här har jag skrivit om en levercintigrafi! http://familjenlever.blogg.se/2010/june/redo-for-huddinge-igen.html
  Dom ser hur levern fungerar, alltså i procent. En normal lever fungerar till 100 procent så dom tittar till hur många procent våran transplanterade lever fungerar.

  SvaraRadera