måndag 15 november 2010

Först regn och sedan

snö.
Det har regnat hela tiden idag fram tills nu då det snöar. Det är stora flingor som faller ner. Hoppas att denna snö får stanna lite längre om den liägger sig ens på backen.
Har idag lämnat prover som vanligt och det gick väl rärr bra. Sköterskan tänkte bara ta ett rör blod och då vart jag lite förvånad och frågade henne om det inte skulle vara fler. Då tittade hon igen och hittade fler prover hon skulle ta. Det är tur att man vet hur många rör det brukar vara. 4 eller 9 beroende på vilka prover de vill ha.

På onsdag är det dax för ny DT röntgen för att kolla bakterierna i levern och på torsdag blir det heldag sjukhuset då jag ska på 3-mån kontrollen. På fredag går mitt sjukintyg ut, får se om jag får deltids sjukskrivning så jag kan börja jobba lite lätt på måndagen.

Har börjat skaka mer i händerna igen, hoppas att det går över. Kanske dax att sänka prografen.

Kom på det nu att idag är det 3 mån sedan jag blev transplanterad. Det var vid 14 tiden jag blev ned rullad till opertionssalen. Helt otroligt.
Blir lite tårögd när man tänker tillbaka.
Har inte riktigt bearbetat allt som hänt ännu. Har skjutit undan det lite och försökt vara stark istället. Det kommer nog en dag då jag måste a tag i den biten oxå.

Kram på er.

3 kommentarer:

  1. blodgrupp A skulle vara bra sa de i Göteborg 179 lång och 69 kg hur länge fick du vänta var du prio 1 oxå

    SvaraRadera
  2. Han är helt säng liggande , behöver oxå en vänster lunga ,min man kommer att bli den tredje i Sverige att göra denna stora ingrepp Prio 1 i Sverige och Prio 2 i norden =) känns skönt att läsa andra som sått igenom det vi går igenom på så sätt är man inte ensam =)

    SvaraRadera