torsdag 20 maj 2010

Narkosläkaren

Träffade narkosläkaren igår lite senare tid än planerat. Vi skulle träffats 16:00 men han hade missförstått och trodde det inte var förren nästa vecka så vi fick vänta till 17:00.
Han berättade för oss om själva utredningen, transplantationen, efter transplantationen, komplikationer som kommer att hända, biverkningar från mediciner, hur man kommer att må och mycket mer. Han berättade och vi lyssnade samt ställde frågor som dök upp i huvudet på en. Det var mycket information som vi fick och väldigt bra information. Det kändes bra att få all denna information av en som var så Kunnig och duktig på att berätta. Tyvärr kan jag inte återge informationen vi fick för att det var verkligen jätte mycket och om jag skulle göra det så skulle det bli en hel bok. Vi satt och pratade i 1,5 timmar. Så därför skriver jag inte om det så mycket.
Efter samtalet så satte det igång en del tankeverksamhet i huvudet på en. De flesta av dem var possetiva. Det är nog lite mening med att det ska starta tankar kring det hela med alla samtalen.
Det kändes rätt bra efteråt när vi åkte hem.
Var hemma vid 20 tiden på kvällen så det blev en lång dag. Var helt slut när vi kom hem.
Somnade väldigt lätt igår.

Jo, en sak han berättade var att de hade en person som hamnade på listan som bodde uppåt i landet och när han var i Gävle på resan hem så fick han vända för att de hade en lever åt honom då. Så det kan gå fort och det kan ta lång tid.
Han talade även om att om jag hamnar på listan nästa torsdag så ska väskan vara packad då och även barnvakten klar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar