torsdag 7 april 2011

Inskrivingssamtal

Idag var jag på inskrivningssamtal för elektrofysiologisk utredning/behandling och förtog de EKG, blodprov och blodtrycket samt att de informerade om ingrepet och när det kommer att ske nästa torsdag. Så nu ser jag slutet på klappningarna, nästa torsdag kl.10 ska jag vara där. Efteråt måste jag vara sängliggande på rygg i plant läge i två tim och sedan höjer de lägget i ryggen och så ska man ligga ytterligare i två timmar och har man inte fått någon blödning i jumsken ( det är där de går in med kateter upp till hjärtat) så får man åka hem efter man pratat med läkaren.
Man sa att det inte är säkert att man hittar orsaken till klappningarna men jag håller tummarna så det gör ont. Det är verkligen jättejobbigt. Jag blir så fruktansvärt trött efter klappningarna oxå.
Men nu ska det bli fixat.

2 kommentarer:

  1. skönt för dig de skulle göra det ingreppet på min man efter transplantation men han fick äta som jag skrev innan verpamil lycka till nu kram Delicia

    SvaraRadera
  2. Förstår att det är jobbigt!! Dom få ggrna som jag känner hjärtat klappa hårdare så är det korta stunder och bara det är jobbigt!! Har du en mobil som du kan ladda hem appar på? Isf kan du ladda hem en pulsmätare så kan du enkelt kolla om pulsen påverkas när det blir sådär!

    SvaraRadera