lördag 29 januari 2011

Läk i tisdags

Var som sagt hos läkaren i tisdags och det gick väl rätt så bra. De är fortfarande lite fundersamma när det gäller mina lvervärden om det kan vara någon avstötning eler inte på g. Men man avvaktar lite till. Fick magnesiumtabletter då jag ligger lågt i det värdet + att jag fick sänka prograf dosen med 0,5. Så jag fick 2 nya tabletter och blev av med 1.
Ska in på tisdag och göra konsentrationsmätning av cellcepten, jag tror jag ligger lite högt. Har fått lite biverkningar.

Ja biverkningar kan man ju få och det har jag verkligen fått av magnesiumtabletterna. Det står i bipacksedeln att 1-2 % kan få biverkningar i form av diarre och det är den enda biverkningen. Självklart har jag fått det, det är verkligen skitjobbigt :(.

När de mätter kos för cellcepten trodde jag att man gjrde som med prografen men så är det ju inte först tar man prov innan dos tas och sedan 3 gånger till med 1 timmes mellanrum. Så det blir ju nästan en heldag på sjukan.

Ska snart börja myskvällen med familjen framför Fångarna på fortet, barnen tycker det är jättkul.

Trevlig kväll på er alla.
Kram
T

2 kommentarer:

 1. Usch, det lät inge trevligt! Jag har aldrig mätt koncentrationen av Cellcepten. Hur mycket äter du?

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag äter oxå magnesium(emgesan), mina läkare i Hudik var lite osäker på om jag kan ta det pillret tillsammans med de andra så dom tyckte att jag lika gärna kan ta det på dagen! Jag tycker att det är pest eftersom det är så svårt att komma ihåg!! Därför undrar jag vilken tid du äter ditt?
  Du får jättejättegärna svara i min blogg!!!! Tusen tack!
  Kramar

  SvaraRadera