onsdag 15 augusti 2012

2 år

Idag är det 2 år sedan jag fick min lever. Ska fira det på något sätt men vet ej ännu hur.
Just nu sitter jag på sjukhuset och väntar på att klockan skall bli ett. Idag är det två års kontroll. Men det är bara njur funktions test som skall göras idag. Så jag lämnade prover kl 9 och fick kontrast insprutat och skall tillbaks kl 1 för nytt blodprov. Skall till läkaren och koordinatorn 29/8. Sen är ett inget mer som görs på 2 års kontrollen.

Har cyklat varje dag sen i söndag och det här blivit nästan 2 mil varje dag. Idag ska vi cykla 2, 5-3 mil.
Tanken är att jag ska köra tjejvättern nästa år. Känns bra att ha ett mål. Tror att jag kanske kan tappa några kilon på denna resan dessutom. Ska anmäla mig i oktober till Vättern och sedan har jag 8 månader på mig att orka cykla 10 mil.
Jag ska klara det.

Annars är allt bra med mig och är tillbaka på jobbet igen efter en lång semester. Skulle ju vara skönt med några veckor till.

Kram
T

måndag 6 augusti 2012

Semestern börjar närma sig slutet

Är inne på min sista semestervecka . Börjar få lite ångest över att börja jobba igen.
Det är verkligheten helt underbart att vara ledig så länge som 6 veckor i sträck. Det bästa med denna sommaren är  att jag hållit mig frisk. Har inte behövt söka upp sjukhus runt om i Sverige eller ligga inne. Jag njuter verkligen av mitt friska liv just nu. Har åkt runt i södra Sverige. Västkusten, Skånes mitt  och östkusten.
Skriver mer när jag kommer hem igen. Är fortfarande på rullande fot. Just nu är vi i Halland.
Höll på att glömma , skall på 2 års kontroll på min 2 årsdag 15 augusti.

Kram på er.