fredag 23 september 2011

Äntligen helg

Har jobbat 2 dagar denna veckan och bara längtat till att få vara hemma igen. Kände mig bättre i onsdags så jag åkte till jobbet i torsdags. Har hostat och haft mig under nätterna och dagarna. Nu ikväll har det blivit värre igen, jag är så förkyld och det rinner konstant i näsan. Hostan den är kvar oxå. Blir jag inte bättre under helgen får jag nog ta och ringa transplantations avd. Det är min första förkylning sedan transplantationen så jag vet inte om det kan vara extra långdraget, har gått 2 veckor nu i helgen. Gubben vacknar av mig på nätterna eftersom jag hostar så.. Skönt att det är helg nu så att man kan vila. Kram T

måndag 19 september 2011

Troll i bloggen

Jag får helt enkelt inte till det idag. Sitter vid dotterns dator och nu får jag jätte mellanrum mellan styckena istället. Försöker redigera men det går bara tillbaks, jag ger upp för idag.
T

AWARD



Tack så jätte mycket "En kamp om att andas" för den fina awarden.


Jag fick den med motiveringen: En lever transplanterad två barns mamma med upp och nedgångar blir glad varje gång jag ser att hon

uppdaterar bloggen.




Med awarden följer vissa uppgifter.

Jag ska länka till den som givit mig den fina awarden, svara på fen frågor och sedan ge awarden vidare till 5 stycken med mindre än 100 följare.



1. Varför började du blogga?

När jag skulle utredas för transplantation började jag blogga fast bara för min egen skull i början. Få skriva av mig mina känslor un der utredningen och sedan har det fortsatt.



2. Vilka bloggar följer du?

Inte så många, men de har genomgått samma sak som mig eller är närstående.


3. Favoritfärg(er)

Svart har det alltid vait men rosa gillar jag också, börjar ta till mig fler färger.

4. Favoritfilm?

Finns många bra, men en film som jag kan ligga och bara stor gråta till är P.S I love you.


5. Vilket land/länder drömer du om att besöka & varför?

USA skulle jag vilja åka till, bara för att fått vara där. Mexico vill jag absolut åka tillbaka till och ska göra det när barnen blivit äldre. Annars finns det många länder som man skulle vilja åka till.


Jag vill ge denna awarden vidare till:


(ni har säkert redan fått den)



En underbar vän som jag aldrig har träffat. Hon stöttar mig i vått och torrt. är så fruktansvärt glad att jag har henne i mitt liv. Tack.




En stark ung kvinna som klarat sig igenom en hel del.


En ung mamma som visste att det inte var dax att lämna livet utan kämpade sig tillbaka. Hon är en av anledningarna till att jag började blogga.



Har följt henne och hennes mans kamp om livet, många tårar har rullat från min kind. Tack för att vi fått/får följa din familjs väg. Du är otroligt stark.




Det blev bara fyra men det går säkert bra det oxå.




Kram!!










Strul.

Det strular i bloggen för mig kan inte få mellanrum fat jag lagt in det så så flyttar det i ett när jag publicerar det. Det är i det ny gränssnittet men i den gamla kan jag inte ens skriv. Kanske är paddans fel får testa senare från dotterns dator. Kram T

1 års läkarbesöket

Var på ett års läkarbesöket för ett tag sen och det gick väl sådär. Läkaren frågade mig hur jag mådde och om jag haft feber igen eller om jag har fått klåda, jag började ana lite att något inte stod rätt till men frågade inte utan svarade på hans frågor och fortsatte lyssna. Bentätheten var bra och njurarna fungerar bra och sedan kom han till leverbiopsin. Man tog två prov och båda visade att jag har låg koncentration av prograf i levern samt att vävnaden visade tecken på kronisk avstötning. Där vart det rött för ögonen och tomt i huvudet på mig.Han sa att vi höjer prografen eftersom njurarna tillåter det och hoppas att det häver det som pågår i levern. Jag frågade om det var någon fara just nu, som tur var så är det inte det men om det fortskrider så förstörs transplantatet efter några år. Så nu hoppas jag att det ska räcka med högre dos. Men det blir mycket som snurrar i skallen av att få ett sådant besked.Jag ska ju vara bra nu, förutom lite infektioner då och då som jag fått men annars så ska ju levern må bra eller?Var på Mr kameran i torsdags för att se om det finns någon förfrågning som orsakar mina infektioner, får se vad svaret visar.Tyvärr har jag och blivit vanligt sjuk nu, har kanske med högre prograf dos att göra. Är förkyld, hostar, snorar men ingen feber som tur är. Hostar och hostar under nätterna och dagarna, får inte sova så mycket på natten pga av det. Det är nog snart över hoppas jag.Annars är allt bra.Kram på er.T

Tack för Award:en

Tack så jätte mycket för awarden jag fick av En kamp om att andas. Ska försöka klippa in bloggen och skriva men det funkar inte från min padda som jag skriver på just nu. Får försöka från min gamla burk som dottern har. Kram på er.

måndag 12 september 2011

Jag lever fortfarande

Bara så att ni vet det. Jag mår inte så jätte bra just nu, trött och åter trött. Har fått mina svar på ett årskontrollen och de var sådär. Jag skriver mer om det en annan dag när jag orkar. Kämpar på med att jobba 100% men det är tugnt just nu. Ska gå och nanna kudden nu. Kram T